четверг, 12 декабря 2013 г.

Відкритий урок :)

Відкритий урок

Батьківство, напевно, - найкраще, що може з нами статися. Адже бачити радісний блиск дитячих очей, сонячну посмішку і чути ніжне «Я тебе люблю, мамо (тату)» - це і є справжнє щастя. І саме діти розфарбовують наше життя яскравою палітрою кольорів, роблячи його добрішим, світлішим, справжнім…
От, наприклад, вчора, завдяки без двох місяців п’ятирічній доньці, зміг пережити таку гамму позитивних почуттів, що й досі не можу отямитися (в хорошому сенсі цього слова, звичайно). А все тому, що нарешті випала нагода на власні очі побачити, як вона займається в хореографічній школі, оскільки у її групи був відкритий урок.
Чесно кажучи, побачене не просто вразило, а й навіть трохи схвилювало, головним чином через усвідомлення того, як, насправді, швидко ростуть наші діти. Здавалося б, лише нещодавно вони навчилися ходити, а сьогодні уже кружляють в танці і старанно відтворюють вивчені па та інші хореографічні викрутаси. Позиція № 1, 3, 5… Після уроку мої знання з теорії хореографії неабияк збагатилися. Тож тепер трохи краще розумію, що саме хоче донька, коли після кожного заняття в хореографічній школі, вдома вона намагається навчити мене танцювати.     
…Через кілька місяців на доньку чекає перше випробування сценою. Не знаю, як вона, але я уже страшно хвилююся. При цьому, чудово знаю, що, незалежно від того, яким буде виступ, все одно неймовірно пишатимусь своєю маленькою принцесою.

Віктор Миронець

Комментариев нет:

Отправить комментарий