понедельник, 21 июля 2014 г.

Те, що робить чоловіка справжнім

Те, що робить чоловіка справжнім

Багато сотень років люди намагаються розгадати таємницю щастя в цілому і чоловічого зокрема. А оскільки кожен з нас має свій рецепт життєвого успіху, то ця таємниця, мабуть, проіснує ще довго.
Про чоловіче щастя можна говорити безкінечно. Для одних це гроші і вдала кар’єра, для інших – міцна дружна родина. Приміром, я уже понад п’ять років щоранку маю щастя спостерігати найпрекраснішу в світі картину – пробудження доньки. Слів, щоб описати це, просто не вистачає, а хвилю позитивних відчуттів цієї миті навіть немає з чим порівняти.
Якщо для декого батьківство – тягар, для мене – вершина щастя і сенс життя. І я повністю погоджуюсь із чоловіками, які говорять, що воно пробуджує сховані в глибині душі риси характеру, про які навіть не здогадуємося, і робить життя яскравим, наповнює його змістом.
Так, бути батьком нелегко. Це щоденна кропітка і відповідальна праця. Але те, що отримуємо навзаєм, варте усіх турбот і зусиль.
На жаль, далеко не кожен наважується проявити так званий «батьківський інстинкт» і довіритися йому. А саме він робить щасливим не лише чоловіків, а й тих, хто поряд із ними. Адже чоловік перш за все – батько.
Кохання, сім’я, виховання дітей, піклування про рідних і близьких – це те, що робить чоловіка справжнім.

Віктор Миронець.

Комментариев нет:

Отправить комментарий