пятница, 5 сентября 2014 г.

Квест + твістер = позитивні емоції

Квест + твістер = позитивні емоції


Існує думка, що комп’ютерні, настільні, а згодом і пригодницькі квест-ігри в масштабах цілих міст виникли як один із способів задоволення авантюрної складової людського характеру. І хоч можна довго сперечатися щодо правильності цього твердження, потрібно визнати – зерно істини у ньому таки є, адже така наша сутність – завжди шукати пригод на свою голову. Зрештою, напевно, кожен бодай раз мріяв спробувати себе в ролі супер-героя і врятувати якщо не світ чи королівство, то хоча б прекрасну принцесу.
Цікаво, що поняття «квест» стало широко застосовуватися лише на початку 1970-х років, коли для ЕВМ була розроблена програма Colossal Cave Adventure, яка вважається пращуром усіх сучасних комп’ютерних квест-ігор. Однак мало хто знає, що багато Античних міфів та лицарських і фетезійних романів – теж квести, а в Японії – це неймовірно популярний літературний жанр.
Загалом квест – захопливе і цікаве дійство, а якщо його ще й об’єднати з веселим рухливим твістером, то… Щоб дізнатися, що з цього вийде, приходьте у найближчу суботу, 6-го вересня, о 12 годині дня на АРТ-Пікнік Слави Фролової, де в рамках Фестивалю твістера стартує твістер-квест. Пропускати таке видовище не варто, тож до завтрашньої зустрічі на АПСФ, друзі.
P.S. Оскільки усі заходи на АРТ-Пікніку Слави Фролової безкоштовні, з собою потрібно брати лише хороший та позитивний настрій.

Реєстрація для участі у твістер-квесті: https://docs.google.com/forms/d/1heTBwplbGId3UwkOIq5dDFLm3bb5V935L0bBuvbjyj4/viewform?usp=send_form  
Деталі на: www.facebook.com/events/287092824811186/?notif_t=plan_reminder

Комментариев нет:

Отправить комментарий