среда, 12 марта 2014 г.

ЗІЗНАВАЙМОСЯ В ЛЮБОВІ

ЗІЗНАВАЙМОСЯ В ЛЮБОВІ


Хоч і звучить це надто пафосно та банально, але любов можна сміливо назвати основою нашого життя. Адже це почуття – багатогранне. Воно стосується всього, що нас оточує і, хочемо того чи ні, впливає на наші думки, світогляд та переконання.
Як, чому і навіщо виникає любов? Відповідь на це запитання століттями шукають філософи, мудреці, письменники, поети і навіть учені. Хтозна, можливо, їхні зусилля марні через те, що насправді у кожного своя правда. Єдине, у чому всі дослідники феномену любові погоджуються: від неї нікуди не подінешся і рано чи пізно вона полонить навіть найчерствіші серця.
Є у цього світлого почуття і ще одна особливість – щоб воно не згасало, його потрібно постійно підтримувати словами та вчинками. Однак часто, навіть сповнені до когось любов'ю, не поспішаємо це робити, вважаючи, що наші почуття і так зрозумілі, а прості і водночас глибокі за змістом слова: "Я тебе люблю!" чомусь іноді вимовити не так уже й просто.
Тим часом ті, кого любимо, потребують цих слів, як повітря, без якого неможливо жити. Зрештою, ми й самі хочемо чути їх від рідних і близьких. Адже знаємо, що щире зізнання у любові, особливо зроблене в слушний час, обов'язково подарує хороший настрій, а важкої миті підтримає, відродить віру у себе, додасть снаги встати з колін і крокувати далі.
Сила любові надзвичайно велика. Вона здатна творити неймовірні речі, спонукає до постійного руху і пошуку нових способів зробити щасливішими тих, кого любимо.
Тому не потрібно боятися якомога частіше зізнаватися у любові найдорожчим людям – коханим, дітям, батькам, пам'ятаючи при цьому, що любити – означає насамперед бажати іншому добра.

Віктор МИРОНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий