четверг, 5 ноября 2015 г.

Як ви прокидаєтеся?

Як ви прокидаєтеся?

Існує думка, що найсолодший та найприємніший сон буває після сигналу будильника і лише у будні, коли потрібно поспішати на роботу чи навчання. Більше того, за словами психологів, початок нового дня і кожен ранковий підйом приховують багато цікавої інформації, яка може допомогти краще пізнати себе.
Отже, якщо панічний страх проспати змушує вас виставляти не один, а кілька будильників, значить є проблема із вірою у себе та побоювання відповідальності. Однак передчасно не панікуйте. Це «лікується» дуже просто – підтримкою близьких та рідних людей.
Тим, хто, прокинувшись, любить поніжитися у ліжку, варто пам’ятати, що так чинять переважно люди, які не чекають від нового дня нічого хорошого. Навіть маленька невдача здатна надовго їх засмутити та вивести з рівноваги. І навпаки, якщо ви бадьоро вистрибуєте з ліжка й одразу робите зарядку або хоча б повільно з насолодою потягуєтеся, знайте – ви сприймаєте кожний день як дарунок, чітко усвідомлюєте, чого хочете, і цілеспрямовано рухаєтеся вперед до втілення у життя планів та задумів.
Любителі кожного ранку за будь-якої погоди приймати контрастний душ – активні люди, які перебувають в постійному пошуку нових вражень. За один день вони здатні зробити стільки, скільки інші роблять тиждень. А от мрійники, багатьом із яких притаманні неорганізованість і забудькуватість, зазвичай витрачають на ранкові збори дуже багато часу.
А як прокидаєтеся ви? Зазирніть у себе, з допомогою цих підказок з’ясуйте, як ваша підсвідомість сприймає новий день, і за необхідності відкоригуйте плани. Недаремно ж кажуть, що поінформований, значить – озброєний.
Віктор Миронець.

Комментариев нет:

Отправить комментарий