вторник, 23 декабря 2014 г.

Сила новорічних побажань

Сила новорічних побажань

Як гадаєте, чому під час новорічно-різдвяних свят прийнято бажати собі та іншим людям усього найкращого? Можливо, через те, що всі ми родом із дитинства, і, хай навіть десь глибоко в душі, віримо у новорічну казку. Адже знаємо, що насправді Діда Мороза не існує, але ж так хочеться, щоб хтось здійснив наші найзаповітніші мрії.
Існує й інша версія пояснення так званого феномену новорічних побажань, яка стверджує, що наші думки містять енергію. А раз так, то, подібно до інших видів енергії, вони можуть впливати на матеріальні об’єкти. Тож щиро бажаючи рідним і близьким людям добра, ми підсвідомо намагаємося зробити їхнє життя кращим. Погодьтеся, у цьому щось таки є, бо кожен із нас може навести чимало прикладів того, як залежно від настрою складалися різні обставини та відбувалися ті чи інші події. Були налаштовані на позитив – щастило, думали про погане, боялися і сумнівалися – потрапляли у не надто приємні ситуації. Словом, наші думки якимось загадковим чином провокували подальші події.
Однак думки думками, а, напевно, найбільше говорити позитивні речі рідним людям нас усе ж спонукає просте бажання подарувати їм хороший настрій, оскільки немає більшого задоволення, ніж зробити приємність тому, кого любиш. Та й отримати навзаєм вітання від них для нас теж радість.
Новорічні й різдвяні свята особливі ще й тим, що вони вже вкотре дають нам зрозуміти важливу істину – все в житті починається з родини. Недарма ж саме у цей час, як ніколи в іншу пору року, намагаємося зібратися в сімейному колі, щоб під бій курантів загадати бажання і разом із найближчими людьми зустріти новоріччя.
А як такі моменти родинного єднання люблять діти! І не лише через подарунки, сюрпризи, солодощі і можливість не лягати, як зазвичай, рано, спати. Наші сини та доньки насамперед радіють невимушеній, теплій атмосфері свята, а головне – тому, що всі рідні поряд.
Як не крути, а напередодні Нового року, коли стоїмо на порозі нового і невідомого, мимоволі замислюємося над прожитим та майбутнім, щось плануємо, передбачаємо нові зміни та зустрічі, мріємо про вдале завершення справ та успіх і, звичайно, трохи побоюємося. Та коли чуємо щире привітання і побажання усього найкращого, від усвідомлення того, що в нас вірять, підтримують і люблять, одразу виростають крила, нам хочеться творити і дерзати. Так само позитивно впливають на тих, кому ми їх адресуємо, і щирі наші новорічні побажання.
Саме тому, очікуючи на Новий рік, не біймося мріяти і вірити у чудеса, бажаймо одне одному здійснення найзаповітнішого, плануймо неймовірні подорожі та карколомні перемоги. І тоді, будьте певні, чиста енергія наших бажань обов’язково розфарбує буденність яскравими барвами незабутніх вражень та успіху.

Віктор Миронець.

Комментариев нет:

Отправить комментарий