четверг, 11 декабря 2014 г.

Свято в колі друзів

Свято в колі друзів

У масштабах Всесвіту 20 років, звичайно, невеликий проміжок часу, однак якщо за точку відліку взяти тривалість людського життя, то вони, погодьтеся, одразу перетворяться на істотну дату. Про періодичні видання годі й говорити, адже не кожній газеті чи журналу вдається «допливти» бодай до свого п’ятиріччя, не кажучи вже про більш поважні річниці. На щастя, це не про «Порадницю», яка нещодавно святкувала 20-річчя і зібрала з цього приводу на порадницькій гостині друзів та шанувальників.
Враховуючи обставини, які склалися в державі, відзначила скромно і без гучних урочистостей, зробивши головний акцент на тих духовних й культурних цінностях, які пропагує у кожному номері. Саме тому всі заходи, пов’язані зі святкуванням, мали одну мету – правдиво показати душу газети.
Атмосфера свята була по-родинному теплою і затишною. Спочатку біля приміщення редакції відбулося відкриття Дерева порад, на якому віднині кожен може знайти підказку, як діяти у тій чи іншій ситуації, та особливої поштової скриньки для тих, хто хоче долучитися до творення видання, адже найкращі пропозиції, знайдені в ній, обов’язково можна буде прочитати на сторінках газети. Коли ж гості ознайомились з роботою редакції та представленими там фотовиставками, розпочалася офіційна частина святкування, більше схожа не на урочисте зібрання, а на зустріч давніх друзів.
…Квіти, щирі усмішки, красиві слова та, звичайно, поради (куди ж без них у «Порадниці»!). А ще – дружнє спілкування, яке так захопило, що навіть коли настав час прощатися, хотілося хоч ненадовго зупинити його стрімкий плин, аби якомога довше побути в колі цікавих і неординарних співрозмовників.
Віктор Миронець.
Фото Валерія Соловйова.

Комментариев нет:

Отправить комментарий