четверг, 13 ноября 2014 г.

Ще більше творчості

Ще більше творчості

Здавалося б, один рік – краплина в морі часу, і його замало, аби будь-яке велике починання дало хороший результат. Однак маючи бажання та наполегливість, можна, як кажуть, гори зрушити з місця. І святкування першої річниці створення художньої галереї «Arka» ще раз довело – у житті немає нічого неможливого.
Як і належить творчим людям, організатори зуміли органічно поєднати кілька подій – презентацію арт-центру «Arka» та двох нових виставкових майданчиків, які діятимуть у Київському академічному Молодому театрі і Київській академічній майстерні театрального мистецтва «Сузір’я». Вони зрештою й стануть місцем проведення багатьох мистецьких заходів – вернісажів, персональних виставок відомих українських художників, постійно діючої експозиції масок, показів кіношедеврів минулих років і знакових сучасних фестивальних фільмів. Крім того, двері галереї, арт-центру та арт-клубу «Культура+» й надалі залишатимуться відчиненими для творчих людей, яким є що презентувати, – письменників, поетів, журналістів, музикантів.
Аби розширити мистецькі горизонти, в арт-центрі «Arka» зважилися також на сміливий експеримент, який полягає у поєднанні театру та хіп-хоп-культури. Цікаво, що вже перший виступ команди найкращих брейк-данс танцюристів України з програмою «Хіп-хоп це…» засвідчив – спроба має всі шанси на успіх.
До свого першого ювілею художня галерея «Arka» прийшла з вагомими здобутками, а головне – її назва стала відомою та знаною у мистецьких колах. Та, як зауважив куратор мистецького проекту Руслан Руно, спочивати на лаврах ніхто не збирається, тож уже найближчим часом на відвідувачів галереї чекає ще більше творчості, а отже, нових цікавих подій. Словом, кожен матиме змогу зробити своє маленьке відкриття, подивившись на все, що стосується мистецтва, під іншим, незвичним кутом зору.
Віктор Миронець.
Фото надане організаторами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий