вторник, 20 января 2015 г.

Схуднути за 15 хвилин

Схуднути за 15 хвилин

Знайти жінку, яка не мріє про «осину» талію, напевно, не просто важко, а майже неможливо. Так само чимало чоловіків не відмовилися б від спортивної статури. Причому бажаного результату багатьом хочеться досягти, витративши мінімум часу та зусиль, чим часто користуються виробники різних сумнівних косметичних диво-засобів та харчових добавок, які обіцяють швидко вирішити проблему.
Щоб привабити потенційних клієнтів, продавці «унікальних» препаратів для схуднення та дієт використовують різні засоби впливу. Зокрема так звані фотографії «до» і «після», мовляв, дивіться, ми не обманюємо. Цей метод протягом багатьох років виправдовував себе, даючи змогу заробляти на довірливих покупцях чималі гроші. Однак нещодавно 25-річна австралійська дівчина опублікувала у своєму блозі фотозвіт успішної боротьби із зайвою вагою, який спричинив бурхливу дискусію, ставши початком масового розкриття таємниць фотографій «до» і «після».
Насправді нічого особливого у цих фотографіях не було. Все як зазвичай – на одній дівчина зображена з виразно неідеальною фігурою, на іншій – вона помітно схудла. Подив інтернет-спільноти викликало інше. Виявляється, інтервал між фото становив не кілька місяців чи хоча б тижнів, а всього 15 хвилин. Звичайно, повірити у це було надзвичайно важко, але коли дівчину підтримали професійні фотографи, які до того ж розповіли деякі секрети своєї професії, питань щодо правдивості фотографій більше не виникало.
До речі, за їхніми словами, «скинути» зайві кілограми з допомогою фотоапарата дуже легко. Для цього потрібно всього-на-всього змінити зачіску, одягнути більш привабливу білизну, трохи втягнути живіт і не сутулитися. Не менш важливо також підібрати правильне освітлення, яке приховало б недоліки фігури, та більш виграшну позу. Крім того, якщо уважно подивитися на фотографії чоловіків та жінок, котрі нібито знайшли швидкий спосіб схуднення, можна помітити ще одну особливість – життєрадісну посмішку та впевнений погляд.
За бажанням імітувати швидку втрату зайвої ваги може кожен, не кажучи вже про професіоналів. Тож не варто сліпо довіряти рекламі модних супердієт та препаратів для схуднення. Адже щоб досягти бажаного результату, потрібно наполегливо працювати над собою кілька місяців, а то й навіть років. Схуднути ж за 15 хвилин можна лише на вдало зрежисованій фотографії.

Віктор Миронець.

Комментариев нет:

Отправить комментарий