понедельник, 7 апреля 2014 г.

Даруйте свою увагу

Даруйте свою увагу

Якщо уважно прислухатися до розмов одружених жінок, то часто з-поміж іншого можна почути нарікання на те, що з часу весілля їхні чоловіки дещо змінилися рідко дарують квіти, а про подарунки та приємні сюрпризи згадують, у кращому разі, на день народження своєї половинки та 8 Березня. Але найприкріше навіть не це. На жаль, ми, чоловіки, іноді взагалі не помічаємо наших дружин.
Звичайно, можна заперечити, мовляв: «Як-то не помічаємо, ми ж разом живемо, постійно спілкуємося і бачимо одне одного?» Правильно, однак перед тим, як обурюватися, спробуйте згадати, чи часто без сторонньої допомоги помічаєте, що ваша дружина змінила зачіску, зробила інший, ніж зазвичай, манікюр чи макіяж, одягла нове плаття, блузу чи спідницю, щось змінила в домі чи купила нову скатертину.
Якщо належите до тих, хто це помічає одразу, без, як правило, кількаразових натяків та ще й не забуває робити з цього приводу компліменти, можете собою пишатися. Якщо ж ні, то вчіться бути уважними. Для жінок похвала і знаки уваги не менш важливі, ніж повітря, тож не лінуйтеся робити свою дружину радіснішою.
Для цього не потрібно бути мільйонером чи успішним бізнесменом. Повірте, ваша кохана однаково зрадіє як несподівано подарованим золотим сережкам та шикарному букету троянд, так і звичайній шоколадці та польовим квітам, квиткам у кіно чи вечірній прогулянці удвох. Більше того, навіть «нарешті» відремонтована полиця у ванній кімнаті, помитий посуд чи інша допомога по господарству здатні викликати у неї позитивні емоції. Адже це теж знаки уваги і свідчення небайдужості. І чим раніше чоловік це розуміє, тим щасливішою стане його дружина.
Існує багато способів висловити свою прихильність та любов до дружини, віддячити їй за підтримку та турботу. Прислухайтеся до свого серця, і воно обов'язково підкаже, який з них обрати. Зрештою, не так уже й важливо, як і за що хвалити, головне не забувати це робити якомога частіше.

Віктор Миронець

Комментариев нет:

Отправить комментарий