четверг, 2 апреля 2015 г.

Трішки весняного позитиву

Трішки весняного позитиву

Як гадаєте, що сталося б, якби птахи вміли говорити? Я от думаю, що тоді реклама у них була б такою:

ДОСТУПНЕ ЖИТЛО НА ПЕЧЕРСЬКУ

Увага! Приваблива весняна пропозиція від компанії «Птахбуд»!
Три чудові квартири, розташовані у самому серці столиці – на історичному Печерську, чекають на своїх нових власників. Завдяки індивідуальному плануванню, оригінальним дизайнерським рішенням та застосуванню високоякісних матеріалів компанія «Птахбуд», без перебільшення, започаткувала нову еру в проектуванні, оздоблені та будівництві комфортного та доступного житла. До речі, це не перший проект «Птахбуду». Минулою зимою компанія побудувала і здала в експлуатацію ряд об’єктів для мережі вегетаріанських ресторанів нового формату «Літечко». Як зауважують фахівці, неймовірна популярність цих закладів харчування, зокрема, була зумовлена оригінальним оздобленням та зручним розташуванням.
Тож поспішайте оселитися у затишних оселях, аби відчути усі принади комфортного життя! Для цього можете скористатися акційною пропозицією, яка передбачає вартість 1 кв. см – 0 гривень, а також розстрочку від забудовника під 0%.
P.S. Акція дійсна лише для шпаків, які обслуговуватимуться без черги. Заселення інших птахів відбуватиметься лише за наявності вільних і незатребуваних шпаками площ.
Ось така от історія…
Віктор Миронець.
Фото Євгена Добриніна.

Комментариев нет:

Отправить комментарий