вторник, 13 октября 2015 г.

Юне обдарування

Юне обдарування

Дарину Лазаренко знають не лише у її рідному Чернігові. Попри свій юний вік, вона не раз підкорювала сцени творчих конкурсів та фестивалів, веде дитячі теле- і радіопередачі, виступає на театральній сцені.
Перші кроки до слави лівчинка зробила немовлям, коли ще навіть ходити не вміла, – взяла участь у професійній фотосесії для реклами місцевої газети. У два роки маленька Даринка легко складала пазли, з якими не всі діти й у 5–6 років могли впоратися. У трирічному віці вивчила абетку та 60 віршиків, вміла читати, писати, знала напам’ять великі прозові твори.
Із чотирьох років почала виступати на професійній сцені в жанрі читця (розповідала вірші, прозу, гуморески), брати участь у театральних постановках та пробувати себе у ролі телеведучої. І досі веде дитячі телепередачі «Клуб суперкниги», «Вечірня казка», «Мульти-бульбашки», «Між нами, дівчатками», «Музична рубрика», «Смішинки від Даринки».
А ще прагнула отримувати нові знання, тож попросила записати її до школи. Мама, звісно, розуміла, що в такому віці це неможливо, і трохи подумавши, запропонувала грати «в школу» вдома. Однак уже наступного року Даринка таки стала ученицею 1 класу Чернігівського ліцею №15.
Аби талант доньки оцінили професіонали, у 5 років мама привела її до Палацу дітей та юнацтва на міський конкурс для обдарованих дітей, в якому Даринка виборола перше місце. Після цього дівчинка взяла участь в обласному етапі, де здобула найвищу нагороду – Гран-прі.
До речі, мама Даринки переконана, що кожна дитина талановита, і підтримує її, допомагає розвивати здібності та готуватися до виступів, зйомок. Тож своїми успіхами дівчинка завдячує і їй також.
Сьогодні за плечима Дарини Лазаренко участь у багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах. Вона має понад 80 нагород, більшість із них – за перемогу. А минулого року отримала ще й почесний титул «Дитина року-2014»!
Попри постійну зайнятість, дівчинка знаходить час, щоб навчатися у музичній школі вокалу та грі на фортепіано, захоплюється оригамі й пише вірші.
Віктор Миронець.

Комментариев нет:

Отправить комментарий