четверг, 2 июля 2015 г.

Два дні до старту

Два дні до старту

Якщо ви читали моє оповідання «Неочікувана погода або кучерявий феномен», напевно, одразу зрозуміли, що його головна героїня насправді існує і звуть її Таня Чернега.
Так от, як і годиться Людям Добра, вона завзято продовжує змінювати усе навколо себе, а заодно і усіх нас, на краще. Більше того, щоб мати можливість зробити якомога більше корисних справ, Таня кілька років тому зв’язалася з компанією таких самих непосид на чолі із Славою Фроловою – надзвичайною жінкою, у доброму серці якої, здається, може помістися весь світ.
Попервах Таня ходила в чині падавана, але завдяки своїм організаторським здібностям дуже швидко стала спочатку Майстром, а потім й Гуру. Згодом у неї з’явилися власні учні, які з розкритими від захоплення вустами уважно дослухаються до кожного її слова, мріючи колись стати такими ж крутими, як вона. Тож не дивно, що саме Тані випала надзвичайно важлива і відповідальна місія – організовувати та координувати АРТ-Пікнік Рівне, відкриття якого відбудеться уже найближчої суботи 4 липня.
Знаючи Таню і те, скільки сил, часточок власної душі, креативу та любові вона вклала у цей проект, з всією відповідальністю заявляю, що це буде щось неймовірне та грандіозне. Такі події пропускати не можна, тож, якщо плануєте вибратися на вихідні до іншого міста, ласкаво просимо у Рівне!
Віктор Миронець.

Комментариев нет:

Отправить комментарий