понедельник, 15 февраля 2016 г.

Щоб любов не згасла

Щоб любов не згасла

Кажуть, щасливий той, хто любить і кого люблять. Однак щоб любов не згасла, її треба постійно підтримувати не лише словами, а й вчинками. До речі, це і є так зване випробовування любов’ю. Бо любити насправді означає ставити чиїсь інтереси вище своїх, поважати, розуміти, підтримувати, оберігати. А це, хоч би хто що казав, непросто.
Коли долі закоханих переплітаються, спочатку здається, що це раз і назавжди. Однак із часом під впливом обставин та буднів почуття поволі втрачають колишню силу. Так відбувається з усіма, тож не вірте, якщо хтось вам казатиме, що жодного разу не сварився з партнером. Навіть люди, які прожили багато років, як кажуть, душа в душу, не завжди й не в усьому знаходили спільну мову. Це – нормально, бо життя часто підкидає нам різні сюрпризи. Інша справа, що вони зуміли подолати випробування, зокрема й вчасно освіживши свої почуття.
Саме тому не бійтеся і не лінуйтеся частіше зізнаватися в любові найдорожчим людям – коханим, дітям, батькам. Незважаючи на труднощі, допомагайте та дбайте про них. І нічого не вимагайте навзаєм, бо справжня любов, як казав апостол Павло, не шукає свого.
Любов існувала завжди та всюди, незалежно від часу, місця чи обставин. Та найголовніше – вона дається кожному, просто не всі можуть її одразу розпізнати. І якщо у вашому серці ще не засвітився вогник кохання, пильніше роззирніться навкруги. Ваше щастя неодмінно десь поруч. А тим, хто вже пізнав неймовірну силу цього життєдайного почуття, слід не забувати повсякчас дбати про нього.
Віктор Миронець.
Фото студії JOY.

Комментариев нет:

Отправить комментарий