понедельник, 22 июня 2015 г.

Купуйте заздалегідь

Купуйте заздалегідь

Минуло лише кілька тижнів відтоді, як пролунав останній дзвоник і розпочалася найбезтурботніша для дітей пора – літні канікули. Однак хоч до початку нового навчального року ще є вдосталь часу, досвідчені батьки школярів радять не зволікати і уже починати готуватися до першого вересня. Адже так економніше та спокійніше.
Як зауважують фахівці, зокрема лікарі-педіатри, економити на якості шкільного приладдя не варто. Наприклад, на перший погляд, нічого складного в купівлі для учня рюкзака немає – їх такий вибір, що очі розбігаються. Однак неправильно підібраний ранець негативно впливає на поставу дитини, а товар, який відповідає усім вимогам, коштує недешево.
Подібна ситуація і з канцтоварами та зошитами, які незважаючи на привабливий вигляд, можуть виявитися небезпечними. Та потрібно визнати, що сьогодні не всі батьки, враховуючи складне економічне становище, можуть дозволити собі відірвати від сімейного бюджету кругленьку суму на спорядження школяра до Країни знань. Оливи у вогонь додає також неминучість цих витрат. Адже можеш чи не можеш, а дитину зібрати до школи мусиш. Тож чи не єдиний спосіб вирішити проблему – готуватися заздалегідь.
Насамперед зробіть інвентаризацію й подивіться, яке шкільне приладдя залишилося з минулого року, а чого не вистачає, і складіть список необхідних покупок. Таким чином, не витрачатимете зайві кошти, оскільки чітко знатимете, що потрібно купити. Так само, не відкладаючи усе на останній момент, можна спокійно й не поспішаючи вибирати товари, враховуючи співвідношення «ціна – якість». Адже що ближче до кінця літа, то дорожче стає зібрати учня до школи, а прилавки магазинів дедалі більше наповнюються різноманітним шкільним приладдям, знайти з-поміж якого дійсно якісне не завжди легко.
Саме тому, розпочавши підготовку до школи заздалегідь, ви не лише заощадите час та нерви, а й грамотно і ефективно використаєте гроші, оскільки, купуючи необхідні для школи товари потроху щотижня або розбивши витрати по місяцях, зменшите навантаження на сімейний бюджет.
Віктор Миронець.

Комментариев нет:

Отправить комментарий